Hirdetés

Charlize Theron azonnal igent mondana egy John Wick és Atomszőke crossoverre

|

Ha csak a színésznőn múlna, már rég elkészült volna a két világ közös filmje.

Hirdetés

Ha ti is gondolkodtatok már azon, hogy milyen lenne az elmúlt évek egyik legjobb akciófilmjszériájának, a John Wicknek, valamint az egyik legkeményebb női akciómozinak, az Atomszőkének a keresztezése, akkor van egy jó hírünk: nem ti vagytok az elsők, hiszen utóbbinak a főszereplője, Charlize Theron is álmodozik erről, aki szó nélkül benne lenne egy ilyen crossover-filmben.

Hirdetés

Theron jelenleg az új Netflixes filmjének, a The Old Guard-nak a promóciós körútjait végzi, és az egyik ilyen alkalom során kérdezték meg azt tőle, hogy benne lenne-e egy összecsapásban Keanu Reeves karakterével, valamint, hogy vajon látni fogjuk-e ezt valaha a vásznon. A színésznő pedig ezt válaszolta:

Figyelj, azonnal ott lennék a helyszínen, amint kapnék egy telefont ezzel kapcsolatban. Csak annyit kéne mondaniuk, hogy hol és mikor, és már indulnék is. Keanut kedvelem talán a legjobban az egész világon; teljes szívemből tisztelem és csodálom őt, és csak hálát tudok adni az égnek, hogy már két filmen is dolgozhattam vele. Jelenleg mindketten karrierünk egy új szakaszában vagyunk, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy a John Wick nem volt hatással az Atomszőkére. Tehát, ha sikerülne elérnünk, hogy ez a két karakter találkozzon a filmvásznakon, én szó nélkül benne lennék. 

Ti mit gondoltok, megnéznétek egy hasonló crossover filmet a két karakterrel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.