Hirdetés

Doctor Strange már a WandaVision sorozatban is feltűnhet

|

A boszorkány és a varázsló közös kalandra indul.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum következő fázisa nem csak filmes fronton görgeti majd tovább a hősök történetét, hanem rengeteg karakter saját sorozatot is kap a nemrég elstartolt Disney+ kínálatában, hogy tovább mélyítsék az univerzumot. Ezen szériák közül kétség kívül az egyik legjobban várt a WandaVision, mely nem csak eredeti megvalósításával tűnik majd ki, hanem az egészen szoros kapcsolatával a filmekkel is.

Hirdetés

Az idei Comic-Conon ugyanis kiderült, hogy a WandaVision valahogy beletorkollik majd a Doctor Strange in the Multiverse of Madness-be, amelyben egyébként Skarlát boszorkány is fontos szerepet kap. A legújabb pletykák szerint azonban ez még nem minden, hiszen a Legfőbb Varázsló már a sorozat fináléjában is feltűnhet, ezzel téve még szorosabbá a két alkotás közti kapcsot.

A képregények hasábjain a két karakter már sokszor szerepelt együtt (például akkor, amikor Strange segített világra hozni Wanda ikreit), ráadásul mindkét karakter szuperereje misztikus eredetű, amelynek megértésében és kezelésében nagy segítségére lehet Wandának Strange, így teljesen logikusnak tűnik, hogy közös kalandon osztozkodjanak.

A sorozat történetéről jelenleg annyit tudunk, ami a Comic Conon megerősítésre került. Eszerint a történet az '50-es években játszódó sitcomként indul, amelyben Wanda és Vízió boldog házasságban élnek, az idő múlásával azonban a show szép lassan valami sokkal sötétebbé és drámaibbá válik, miután kiderül, hogy az egész csak egy illúzió, amelyet Wanda azért hozott létre, hogy valahogy megbirkózzon Vízió elvesztésével a Végtelen háborúban. Kevin Fiege pedig megígérte, hogy a sorozat sok kérdést megválaszol majd a rajongóknak Wanda Maximoffról, így mi már nagyon várjuk a kész produkciót.

A WandaVision valamikor 2021. elején érkezik a Disney+ kínálatába, míg a Doctor Strange in the Multiverse of Madness nem sokkal ezután, 2021. májusában debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.