Hirdetés

Chloe Grace Moretz következő sci-fi filmjét a The Batman írója jegyzi

|

Mattson Tomlin nem csak írni, de rendezni is fogja ezt a személyes projektet.

Hirdetés

Mattson Tomlin az utóbbi időben egyre nagyobb és nagyobb felkéréseket, munkákat kap forgatókönyvíróként. A rakatnyi rövidfilmje után a Netflixre került Project Power: A por ereje mellett a jövőre érkező Matt Reeves-féle The Batman filmet is ő írta, viszont a következőt projektjét már rendezőként is jegyezni fogja. Habár még csak előkészületi fázisban van a Mother/Android munkacímre keresztelt mozija, pár apróságot azért megosztottak velünk, a nagyközönséggel is a The Hollywood Reporteren keresztül.

 

Hirdetés

A Mother/Android egy sci-fi thriller keverék lesz az elmondások szerint, aminek főszerepére már le is tudták szerződtetni a Kick/Ass, A leleményes Hugo vagy éppen az Engedj be! feltörekvő színésznőjét, Chloe Grace Moretz-et. Ő fogja alakítani Georgiát, egy fiatal terhes nőt, aki barátjával együtt menekül el a háború sújtotta hazájukból. Tomlin ott kavarta meg az egész felállást, hogy nem "szimpla" háború dúl a földeken, hanem a mesterséges intelligencia támadt rá az emberiségre. Georgiának és barátjának át kell kelniük a senkiföldjén, ám nagy rá az esély, hogy a kisbaba hamarabb fog megszületni, mint gondolták.

Tomlin egyik nyilatkozata szerint a Mother/Android egy rendkívül személyes projektje lesz, emiatt külön örül, hogy nem csak forgatókönyvíróként, hanem rendezőként is jegyezheti ezt a filmet. A mozi a Miramax égisze alatt készül, előzetes megjelenési dátumot még nem osztottak meg. Ti mit gondoltok, érdekesen hangzik ez az alapötlet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.