Hirdetés

Chris Hemsworth két másik Bosszúállóval készítené el A három amigó remake-jét

|

Csak hogy újra együtt lóghasson Bosszúálló-pajtijaival.

Hirdetés

Chris Hemsworth-nek hiányzik a banda. Most, hogy a Végjáték véget vetett egy korszaknak, valamint  annak a lehetőségét is kvázi megölte, hogy ismét együtt szerepelhessen a vásznon Vasember, Thor és Amerika kapitány, Hemsworth alternatívákat keres arra, hogy összehozza a csapatot. Újabban például azzal az ötlettel állt elő, hogy újrázhatnák A három amigó című filmjét velük a főszerepben.

Hirdetés

A színész a Chicagóban napokban megrendezett ACE Comic Conon vetette fel ezen ötletét, miután hangot adott szomorúságának a trió szétszéledését illetően. A John Landis által rendezett, 1986-ban bemutatásra került film nálunk is ismert, televíziók régebben többször is elővették (ma már tény, kevesebbszer) és három színészről szól, akiket lényegében összetévesztenek filmbeli perszónájukkal, ez pedig különböző bonyodalmakba keveri őket. A film három főszereplőjét három remek, komikus színész formálta meg: Martin Short, Steve Martin, valamint Chevy Chase.

Nem nehéz elképzelni, hogy Hemsworth, Evans és Downey Jr. remekül kamatoztatná a köztük lévő remek kémiát a filmben és bár ez az egész egyelőre csupán egy színészi fan fiction, azért nem lennénk meglepve ha a közeljövőben valóra válna. Mindezek mellett tény, hogy a három színész így a Marvel-filmek után sem unatkozik, Hemsworth például Kevin Smith Jay és Néma Bob-filmjében bolondozik egy jóízűt, Downey Jr. Dolittle-ként beszél az állatokhoz hamarosan, Evans pedig egy furmányos gyilkossági ügybe keveredik Rian Johnson Tőrbe ejtve című "ki tette"-opuszában. Meglehet, hogy nem lenne egyszerű összeboronálni a ganget, de semmi sem lehetetlen. 

Nektek mi a véleményetek? Szívesen néznétek? Illetve: melyik az a film, amelynek remake-jében el tudnátok képzelni a három színészt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.