Hirdetés

Chris Pine lehet Az Angyal reboot főszereplője

|

És már a rendező is megvan.

Hirdetés

Ha csak hallomásból is, de mindenki ismeri Az Angyalt, azaz Simon Templart, a tolvaj kalandort, aki mindemellett egy igazi úriember. A Leslie Charteris által 1928-ban megalkotott figura kalandjai nálunk is hatalmas népszerűségnek örvendtek a regényekből készült 1962 és 1969 között futott sorozatnak hála, amelyekben Roger Moore alakította a figurát. Moore konkrétan emiatt csúszott le első ízben James Bond szerepéről, amit végül Sean Connery kapott meg, pedig Bond szülőatyja, Ian Flemming szerint is küllemében hőse leginkább Moore-ra hajazott. (Viszont a szériának volt köszönhető a Roger Moore-Láng József szinkronpárosítás kis hazánkban.) 1997-ben készült már egy nem túl jól sikerült filmadaptáció az akkor még ígéretes Val Kilmerrel a főszerepben.

Hirdetés

Pár éve már megindult a mozgolódás a projekt körül és eddig Chris Pratt tűnt a legesélyesebbnek a szerepre, de helyette végül egy másik Chris, név szerint Evan... mármint Hemswor... pontosabban Pine folytat tárgyalásokat a figurával kapcsolatban. A Star Trek-reboot Kirk kapitányaként Pine már elfogadtatta magát egy másik ikonikus szerepben, a Wonder Woman-filmekben Gal Gadot oldalán sem maradt távol a blockbusterek világától, de közben színészileg olyan filmekben vetette komolyan magát, mint A préri urai, vagy a Netflixes The Outlaw King. Arról nem is beszélve, hogy egy simulékony, udvarias mestertolvajt bármikor könnyebben el tud játszani a már emlegetett Pratt bumfordi figuráinál.

A direktori székbe a Variety információi szerint az elsősorban karakterszínészként ismert, de az utóbbi években rendezőként is bizonyító Dexter Fletcher (Eddie, a Sas; Rocketman, Sherlock Holmes 3) ülhet, a forgatókönyvért pedig Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln: A vámpírvadász, LEGO Batman: A film) felel majd. A producerek között megtaláljuk Lorenzo di Bonaventurát (Transformers-filmek), Brad Krevoy-t (Vitathatatlan), Mark Vahradint (Űrdongó), vagy a 97-es film tavaly elhunyt producerét, Robert Evanst is, aki az előkészületi fázisból még kivette a részét. A Paramount természetesen sikert vár a feldolgozástól, amit újabb filmek követhetnek majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.