Hirdetés

Christian Bale nem hajlandó több testi átalakulásra

|

A színész befejezni látszik a túlzott method acting életmódot.

Hirdetés

Daniel Day-Lewis, Jake Gyllenhaal, Matthew McConaughey, Michael Fassbender, Charlize Theron, valamint Christian Bale. Mindegyikükben közös (amellett, hogy nagyszerű színészek), hogy egy-egy filmbeli alakításukért drasztikus átváltozáson is átesnek, ha a szerep megkívánja. Tökéletes példa erre Az utolsó mohikán, az Éjjeli féreg, a Mielőtt meghaltam, az Éhség, A szörny, valamint Bale csaknem összes filmje. Viszont míg az előzőek hellyel-közzel megválogatják az ilyesfajta szerepeiket, addig Bale egy időben folyamatosan ezt csinálta: A gépész, Batman: Kezdődik!, Hajnali mentőakció, Amerikai botrány, Alelnök, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük. Viszont a színész a legutóbbi interjújában bejelentette, hogy ő többet nem esik át ilyesfajta átváltozásokon.

Hirdetés

Bale elmondta, hogy a most csütörtökön debütáló Az aszfalt királyai (Ford v Ferrari) lesz az utolsó olyan alkotása, amely kedvéért drasztikusan lefogyott (előző mozija, az Alelnök miatt jócskán meghízott Dick Cheney megformálásáért, így James Mangold filmjéért közel 35 kilót kellett leadnia rövid idő alatt). Ám a színész kifejtette, hogy idén töltötte be a 45. életévét, és kezdi érezni, hol húzódnak a határai, valamint - ami végleg meggyőzte - már bízik a maszkmesterek munkáiban. Miután látta, mivé maszkírozták el Gary Oldmant A legsötétebb órában, akkora hatással volt rá, hogy eldöntötte: befejezi ezt az életmódot, és nem esik át több testi átváltozáson.

Alfred Hitchcock szavaival élve, "ez csak egy film", szóval abszolút egyetértünk Bale döntésével. Az már persze más kérdés, hogy ha a közeljövőben kap egy visszautasíthatatlan ajánlatot, fel fogja-e rúgni mindezt amiatt, de ez majd elválik. Ti melyik szerepében csodálkoztatok rá a testi átalakulására?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.