Hirdetés

Christian Bale szerepelhet a Thor: Love and Thunderben?

|

A színészlegenda jelenleg tárgyalásokat folytat egy eddig kérdéses szerepért.

Hirdetés

A jövő novemberben érkező Thor-filmet, ami amellett, hogy a számokat elnézve a negyedik lesz, és még egy hangzatos alcímet is kapott (Love and Thunder), ugyanúgy Taika Waititi rendezi, mint 2017-ben a Ragnarököt. Emiatt persze sokak szája lefelé görbülhet, hiszen a szerteágazó vélemények mellett annyi biztosan a Thor 3. számlájára írható, hogy mert szembemenni az addig Marvel-iránnyal és próbált valamilyen szinten kísérletezni. Akik Waititi miatt le is tettek a negyedik filmről, azoknak talán most újra megjöhet a kedve, hiszen jelenleg nem más, mint Christian Bale folytat tárgyalásokat egy egyelőre tisztázatlan szerep kedvéért.

Hirdetés

Nyilvánvalóan nem biztos, hogy Bale játszani fog a Love and Thunderben, sőt még ha játszani is fog, akkor továbbra is kérdéses, hogy melyik figurát alakítja majd. Egy a sztori szempontjából kevésbé lényeges karaktert fog játszani, vagy akár magát az Istenölőt, akiről képregényes berkekben köztudott, hogy nem egyszer meggyűlt a baja a villámok istenével? Mindenesetre, ha igaznak bizonyul a hír, és Bale valóban fel fog bukkanni a negyedik felvonásban, akkor nagy rá az esély, hogy egy újabb emlékezetes karakterrel fog gazdagodni a Marvel Filmes Univerzum - hasonlóan a Cate Blanchett által felejthetetlenül alakított Helával.

Ti mit gondoltok, melyik figura bőrébe bújjon Christian Bale?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.