Hirdetés

Címet kapott a Mission: Impossible 7 és a Hang nélkül spin-off is

|

Hangzatos címekkel bővültek a Mission: Impossible és a Hang nélkül franchise-ok.

Hirdetés

Új hírekkel szolgált a Paramount is két talán jelenleg legsikeresebb produkciójával kapcsolatban a héten megrendezett CinemaConon. A stúdió ugyanis hivatalos címet adott nem csak a Mission: Impossible 7-nek, de a Hang nélkül világában játszódó spin-off filmnek is, amit még az év elején jelentettek be.

Hirdetés

Tom Cruise következő lehetetlen küldetésére így mostantól Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One-ként kell hivatkozni, ebből kiindulva pedig a nyolcadik rész simán csak Part Two lesz. Ennél beszédesebb címet kapott viszont a Piggel tavaly berobbant elsőfilmes Michael Sarnoski által rendezett Hang nélkül spin-off. Az alkotás ugyanis az A Quiet Place: Day One címen érkezik, ami egyértelműen arra utal, hogy egy előzménytörténetet kapunk - pontosabban az idegen lények megérkezését és a kezdeti borzalmakat élhetjük majd át minden bizonnyal.

A Quiet Place: Day One jelen állás szerint 2023. szeptember 22-én érkezik a mozikba, míg a Hang nélkül harmadik részére egészen 2025-ig kell majd várnunk. A Mission: Impossible 7. epizódja 2023. július 7-én, míg a 8., elvileg utolsó rész több mint két év múlva, csak 2024. június 28-án debütál a mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.