Hirdetés

Címet villantott Zack Snyder A halottak hadserege folytatásához

|

Készüljetek fel, mert jön a... nem A halottak hadserege 2.

Hirdetés

Már A halottak hadseregének premierhetében felröppentek pletykák, melyeket gyorsan megerősítettek Zack Snyder és a Netflix háza tájáról, hogy a forradalmi vízióval megáldott direktor egy új zombi franchise összeeszkábálásán töri a fejét. Jött ezután a meglepetés a zombimentes heist film, A tolvajok hadseregének bejelentésével, ám Snyder megnyugtatott mindenkit, hogy a Las Vegasban történt események is folytatódni fognak idővel.

Hirdetés

Bár valószínűleg még éveket kell várni (?) a második részre, Snyder elkotyogta, hogy Planet of the Dead, azaz A halottak bolygója címmel fog majd megérkezni a folytatás valamikor. Ez egyben megerősíti az eredeti film sokatmondó fináléjának sejtetését, miszerint a zombi kór Omari Hardwick karakterének, Vanderohe-nak hála nemzetközi vizekre evez, és minden kontinenst megfertőz.

Snyder azonban nem hagyta ennyiben, és kitért még Dieter (Matthias Schweighöfer) sorsára is, aki ugyebár a napokban debütáló A tolvajok hadseregének a főszereplője lett. A rendező szerint nem véletlen, hogy nem mutatták konkrétan a német ajkú mestertolvaj halálát, és hiába dobtak le egy atombombát Las Vegasra, ettől még számíthatnak a nézők a karakter visszatérésére. Ez így első blikkre megágyaz annak, hogy az eredeti filmben összepajtizó Vanderohe és Dieter a franchise következő fejezeteiben egymásnak feszülhessenek a holtak, valamint az élők képviselőiként.

Ti hogyan képzelitek el a Snyder-féle zombiverzum jövőjét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.