Hirdetés

Folytatódik Zack Snyder zombis filmje és ez még nem minden

|

Snyder és produkciós cége kétéves szerződést kötött a streaming óriással, melynek értelmében Snyder következő projektjei kizárólagosan a Netflixen köthetnek ki.

Hirdetés

Vannak olyan koprodukciók, amelyek során elmérgesedik a viszony a partnerek között (ugye, Ray Fisher és a Warner Bros.?), ám akadnak szerencsére szép számmal olyan esetek is, amikor ennek ellenkezője történik. Mint az történt Zack Snyder és a Netflix között is, ugyanis A halottak hadseregével annyira elégedett volt mindkét fél, hogy a napokban egy kétéves, úgynevezett első pillantásra vonatkozó szerződést kötöttek. Ennek értelmében Snyder produkciós cégének, a The Stone Quarry Productionsnek az új projektjei a következő két évben első körben a Netflix döntéshozóihoz kerülnek, akik exkluzív módon rendelhetik be azokat minden más stúdió előtt.

Hirdetés

Az új megállapodás alapján került egyébként a Rebel Moon is a Netflixhez, ami Snyder következő munkája lesz sci-fi köntösben. A hivatalos bejelentést követően Snyder kihangsúlyozta, hogy a célja, hogy minél több minőségi tartalmat tudjon leszállítani a Netflixnek, akik majd lehetőleg meg is finanszírozzák azok megvalósítását.

Bár most a direktor legtöbb energiáját és figyelmét a Rebel Moon emészti fel, azért annak is híre ment, hogy A halottak hadserege 2 is készülőben van, legalábbis Snyder az első rész forgatókönyvírójával, Shay Hattennel együtt írja a szkriptet. Nagyon úgy tűnik, hogy Snyder tényleg komolyan gondolta, hogy a következő két évben minél több saját projektet prezentálni szeretne a Netflixnek.

Ti nem bánnátok, ha Snyder mondjuk minden évben megjelenne valamilyen új filmmel vagy sorozattal a Netflixen keresztül?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.