Hirdetés

Rebootot kaphat a Kobra és a Tango és Cash is

|

Sylvester Stallone tovább kutakodik régi szerepei között és már meg is van, hogy melyik filmeket szeretné újra feléleszteni az akciósztár.

Hirdetés

Valahogy nem hagyja Stallonét nyugodni a múlt. Két Creed filmet követően és a hamarosan mozikba kerülő Rambo V - Utolsó vér után további folytatásokra és rebootokra számíthatunk a színész filmográfiájából.

Hirdetés

Először a '86-os Kobra kerül célkeresztbe, amelynek máris meglehet a rendezője.

"Most Robert Rodriguezzel tárgyalunk a Kobráról, ami nagyon úgy fest, hogy össze is fog jönni. Gyakorlatilag már az ő dédelgetett gyermekévé vált." -nyilatkozta Stallone.

Nem biztos még, hogy a nagyvásznon láthatjuk viszont ezt a keményvágású zsarut, ugyanis a színész elmondása szerint sorozatként is remekül működne a sztori. Annyi szent, hogy Rodrigueznek nem okozna gondot a TV-s platform, hiszen próbálkozott már ilyesmivel az Alkonyattól pirkadatig esetében is.

Egy másik szerep, amibe Sly szívesen visszatérne az Raymond Tango hadnagyé, viszont ehhez még valakit meg kell győznie. Ez a személy természetesen nem más, mint Kurt Russell, aki Gabriel Casht alakította a filmben. Noha megjelenésekor nem számított különösebben nagy durranásnak a Tango és Cash, utólag nagy népszerűségre sikerült szert tennie, ami arra ösztönzi Stallonét, hogy megcsinálja a folytatást. "Most azonnal nekilátnék a Tango és Cashnek, ha arról lenne szó!" -mesélte a színész, majd elmondta, hogy Kurt Russellel is beszélt már róla, de ő egyelőre vonakodó ezzel kapcsolatban.

"'Nem is tudom Sly... Akkoriban csúcsformában voltunk, most pedig pont ellenkezőleg.' Mire azt mondtam neki, hogy 'Kurt, higgy nekem, ezt meg kell csinálnunk.' Erre annyit válaszolt, hogy majd még beszélünk róla, mikor legközelebb találkozunk."

A Tango és Cash 2 sorsa tehát főként Kurt Russellen múlik ezen a ponton. Kíváncsian várjuk, hogy összejön-e és azt is, hogy milyen egyéb szerepeit tervezi még elővenni Stallone. Ti melyik régi Stallone moziból látnátok színesen folytatást vagy esetleg rebootot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.