Hirdetés

Comic-Con 2018 - íme az első képek a Godzilla folytatásából

|

Végre hallat magáról a Godzilla: King of the Monsters.

Hirdetés

Jó szokásához hűen az Entertainment Weekly tovább kényezteti a filmrajongókat vadonatúj promóciós anyagokkal a jövő héten megrendezésre kerülő San Diego Comic-Con egyfajta előszeleként, ami ezúttal két vadonatúj képet jelent a 2014-es Godzilla folytatásából, a King of the Monstersből. A cselekmény öt évvel az első rész történéseit követően veszi fel a fonalat, amiről Michael Dougherty rendező is elárult néhány információt.

Hirdetés

"A világ ugyanúgy reagál Godzillára, ahogy mi tennénk azt bármilyen ehhez fogható rémisztő esemény láttán. Paranoia uralkodik az embereken és azon spekulálnak, hogy vajon ő az egyetlen odakint, vagy fenyegetnek-e bennünket mások is a fajtájából."

A filmben szerepelni fog a Kong: Koponya-sziget stáblistás jelenetében beharangozott Rodan is, amely gyakorlatilag a pteranodon szárnyas őshüllők családjának egy speciális esete. A rendező elmondása szerint habár ő mindig is inkább mellékfigura volt, sokféleképpen erősebb Godzillánál, és úgy gondolja, hogy igazságot szolgáltattak számára a produkcióban.

A képeken az ereje teljében lévő címszereplő mellett szemügyre vehetőek a film emberi karakterei a Vera Farmiga által életre keltett Dr. Emma Russell, valamint lánya, Madison személyében, akit a Stranger Things fiatal tehetsége, Millie Bobby Brown játszik. A színészgárdát rajtuk kívül Kyle Chandler, Ken Watanabe és Sally Hawkins is erősíti.

A Legendary moziverzumának következő állomása 2019. május 31-én debütál az amerikai mozikban, de az első képsorokat vélhetően már látni fogjuk jövő szombaton.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.