Hirdetés

Courteney Cox nyitott arra, hogy visszatérjen a Sikoly 6-ban

|

A színésznő részéről Gale Weathers valamilyen formában felbukkanhatna a következő részben is.

Hirdetés

A 2022-es Sikoly, melyről a nézők már tudják, hogy nem egy folytatás, és nem is egy reboot, hanem egy requel lett, úgy elsöpörte a mozikasszákat, hogy alig pár hét elteltével a Paramount be is jelentette a hatodik részt. Azt már a hivatalos közleménykor megosztották a nagyérdeművel, hogy az idei Sikolyt jegyző rendezőpáros, Matt Bettinelli-Olpin, valamint Tyler Gillett visszatérnek a folytatásra, ám a többiekről eddig semmi hír. Innentől pedig spoileresebb vizekre evezünk, úgyhogy aki esetleg még nem látta volna az idei felvonást, ne olvasson tovább.

Hirdetés

Miután Dewey (David Arquette) négy film túlélését követően áldozatává válik az aktuális maszkos gyilkosnak, már csak Courteney Cox (Gale Weathers), illetve Neve Campbell (Sidney Prescott) maradtak az eredeti stábból, akik mind az öt epizódban megfordultak. A hatodik film bejelentése után Cox a ComicBook.com-nak adott interjút, melyben az interjúztatók bátorkodtak rákérdezni az új folytatásban való szereplés esélyeire.

"Akkor ez azt jelenti, hogy nem haltam meg? Persze, ha szabad ilyet mondani, akkor természetesen visszatérnék. Egy igazán szórakoztató élmény, hogy egy ilyen nagymúltú filmsorozat részese lehetek, és ez a mostani egy teljesen új módon pezsdítette fel az egészet. Ez a franchise újraindítása, nem az ötödik rész vagy akárhogy is hívjátok. Ez egy újraindítás, a rendezők pedig lenyűgözőek. Hiszem, hogy Wes (Craven) is azt mondaná, hogy milyen boldog, hogy Matt és Tyler a rendezők."

Cox nem az első színész, aki kiemelte, hogy mennyire élvezte az ötödik rész forgatását, úgyhogy, ha tényleg elhisszük ezeket a beszámolókat, akkor az újonc rendezők valóban jó választásnak bizonyultak a franchise feltámasztásához. Hiszen ne feledjük, a nézők szimpátiájának elnyerése mellett az sem árt, ha a színészkollégákkal is jó viszonyt alakít ki egy rendező.

Ti örülnétek Cox újbóli szereplésének, vagy inkább a 2022-es Sikoly új karaktereire lennétek inkább kíváncsiak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.