Hirdetés

Creed 2 - megvan, ki játssza majd Ivan Drago fiát

|

A Creed: Apollo fia folytatásában a Rocky negyedik részének rosszfiújának fia tér vissza, hogy szembe szálljon annak a boxolónak a tanítványával, aki annak idején kiütötte apját a ringben.

Hirdetés

A Rocky filmek stafétabotját hamarosan második filmjével viszi tovább a Creed, amit egy ideig úgy tűnt, hogy maga Stallone rendez, de végül Steven Caple Jr. ülhetett a direktori székbe. A Creed folytatásában nem más fog felbukkanni, mint Lil' Drago, kinek apja, Ivan Drago a Rocky 4 legelején egy boxmérkőzésen megölte Apollot, főhősünk apját. Így a főhősünknek máris van egy személyes kapcsolódása leendő ellenfelével.

Hirdetés

Már régóta tudni, hogy Lil' Drago lesz az a Creed második részében, akivel Adonis főhősünknek szembe kell majd szállnia, de az őt játszó színésznek a kilétét még homály fedte. Nemrég viszont Stallone publikálta, hogy a román származású Florian "Big Nasty" Munteanu boxoló kapta a megtisztelő feladatot, hogy összemérje erejét a kamerák előtt Rocky tanítványával.

A Creed 2 november 18-án kerül a mozikba. Ti már várjátok az összecsapást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.