Hirdetés

A Creed 3. részében visszatérhet Mr. T karaktere is

|

Clubber Lang is tiszteletét teheti a folytatásban.

Hirdetés

Bár Amerikában már egy ideje megtekinthető a mozikban a Creed 2. része, nekünk sajnos egészen januárig várnunk kell arra, hogy miként is alakul a Michael B. Jordan által életre keltett Adonis Apollo összecsapása Ivan Drago fiával, Viktor Dragóval - előbbi volt az, aki még a Rocky IV. részében megölte Adonis apját, Apollót. Emiatt adta is magát a lehetőség, hogy maga Dolph Lundgren is visszatérjen a híres karakter bőrébe, ezzel ismét megdobva a nosztalgiafaktor érzését. Ezen pedig a folytatásban sem szeretnének változtatni, legalábbis a rendező Steven Caple Jr. elképzelése szerint.

Hirdetés

A film marketingkörútján ugyanis megkérdezték a rendezőt arról, hogy a 3. részben viszont láthatunk-e egy másik legendás karaktert, a Rocky III. részében megismert James  Clubber Langet Mr. T képében, és mint kiderült, Caple Jr. már régóta ennek a megvalósításán agyal:

"Nem fogok hazudni, volt egy pillanat, amikor úgy éreztem, hogy bele kéne valahogy építeni Clubber Langet is a filmbe. Rengeteg ötleten elgondolkoztunk, de végül elvetettük az ötletet, és jelenleg nem tudom, hogy feltűnik-e majd valaha. Viszont én nagyon szeretném. Ő egy nagyon érdekes karakter, hiszen a filmben nem igazán tudjuk meg, hogy kicsoda is ő pontosan - a ringen kívüli élete csupa rejtély maradt. És hogy hol lehet most ő? Mi történt vele azóta és jelenleg mit csinál? Ez mind-mind fontos kérdés, és ezek teszik érdekessé a karakter fejlődését. Persze csak a nosztalgia miatt nem szeretném visszahozni. De éppen ezért jelent ez kihívást számomra, és én szeretem a kihívásokat. 

A Creed 2 január 3-án érkezik a hazai mozikba. Ti örülnétek Mr. T visszatérésének a folytatásban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.