Hirdetés

Újabb színésznővel erősített a The Last of Us sorozat

|

Egy másik HBO-s sorozatból castingoltak a producerek.

Hirdetés

Újabb szerep talált gazdára az idei év egyik legjobban várt sorozatában, az HBO égisze alatt készülő The Last of Us-ban. A Deadline értesülései szerint ugyanis a szintén HBO-s Eufória, valamint az Időcsavar című film színésznője, Storm Reid csatlakozott a népszerű videójáték adaptációjához, mint Ellie legjobb barátja, Riley Abel.

Hirdetés

Reid vendégszereplőként tűnik majd fel a történet során, mint az árva Riley, aki a posztapokaliptikus Bostonban nő fel. Vele a The Last of Us: Left Behind című kiegészítőben találkozhattak egyébként a gamerek, aki Ellievel együtt igyekezett túlélni a fertőzöttekkel teli világban. A sorozat szereplői között idáig olyan nevek szerepelnek, mint Pedro Pascal, Bella Ramsey, Anna Torv, Merle Dandrige, Nick Offerman, Nico Parker, Gabriel Luna, Jeffrey Pierce és Murray Bartlett.

A PlayStation 3-ra 2013-ban megjelent, és a Naughty Dog által fejlesztett játékon alapuló széria 20 évvel azután játszódik, hogy a modern civilizációt elpusztította egy halálos vírus. Joelt (Pedro Pascal), a kemény túlélőt felbérelik, hogy csempéssze ki Ellie-t (Bella Ramsey), egy 14 éves lányt egy karanténzónából a Tűzbogarak (Fireflies) nevű szervezethez, akik a gyógymódot keresik a betegségre.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.