Hirdetés

Megtalálták Tommy megformálóját a The Last of Us tévésorozathoz

|

Szépen alakul a színészgárda.

Hirdetés

Már több mint egy éve annak, hogy az HBO bejelentette: élőszereplős sorozatot készítenek a PlayStation és a Naughty Dog egyik legnagyobb zászlóshajójából, a közönségkedvenc The Last of Us-ból, amelynek előkészületei azóta remekül haladnak. A nagysikerű játék adaptációjához ugyanis már megtalálták a főszereplő Joelt és Ellie-t alakító színészeket, most pedig egy újabb fontos karakter megformálójáról hullott le a lepel.

Hirdetés

A Variety ugyanis a minap megtudta, hogy Joel testvérét, Tommy-t nem más kelti majd életre, mint Diego Luna, akit a közönség a Terminátor: Sötét végzetből, illetve A S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozatból ismerhet, melyben a Robbie Reyes-féle Szellemlovast alakította. Az ő érkezésével tehát egy újabb kirakós került a helyére, a következő pár hónapban pedig további casting-hírek is érkezhetnek majd a projekt felől, hiszen a munka neheze még idén júliusban kezdetét veszi a kanadai Calgary-ban, ahol majdnem egy évig, 2022 júniusáig forognak a kamerák.

A széria történetéért a Csernobil készítője, Craig Mazin, valamint a két játékot is szerző Neil Druckmann felelnek majd, a gyártási munkálatokat az HBO, a Sony Pictures Television és a nemrég alapított PlayStation Productions közösen felügyelik, akik emellett végig szorosan együttműködnek a játék fejlesztéséért felelős Naughty Dog stúdióval is, míg a zenét a játékok zenéjéért felelős Gustavo Santaolalla szerzi majd. A premier időpontja azonban továbbra sem ismert, de elnézve, hogy mikor fejeződik be a forgatás, 2022 év vége előtt ne számítsunk rá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.