Hirdetés

Családi akcióvígjátékra adta a fejét Jason Momoa

|

A Shots, Shots, Shots állítólag a True Lies, Az elveszett város és az Elrabolva keveréke lesz.

Hirdetés

Jason Momoa jelenleg a Halálos iramban utolsó részeinek minőségén próbál meg javítani, ám arról már hírt ejtettünk, hogy a blockbusteres kiruccanás után sem kell unatkoznia, mivel az Aquaman franchise mellett már elkötelezte magát egy fantasy/krimi zsánermixhez, a The Executionerhöz, illetve a Minecraft film kapcsán is szóba került a neve.

Hirdetés

Most újabb jövőbeli projektről hullt le a lepel, miszerint Momoa lesz a főszereplője a Shots, Shots, Shots című filmnek, melyet a Universal úgy jellemez, hogy a True Lies - Két tűz között, Az elveszett város, illetve az Elrabolva filmek keveréke lesz. A film egy családcentrikus kalandot ígér a stúdió állítása szerint, melynek szkriptjét Matt Mider és Kevin Burrows (The Package) fogják jegyezni. Sem direktorral, sem további színészekkel nem rendelkezik a film - egyelőre.

Úgy tűnik, hogy ezzel Momoa olyan akciósztárok ösvényére lépett, mint Arnold Schwarzenegger, Vin Diesel és Dwayne "The Rock" Johnson, akik az Ovizsaruval, a Gorilla bácsival és a Fogtündérrel szintén tettek kitérőt a családbarát kategóriába. És ha már családbarát, Mider és Burrows egyébként emellett dolgozik a Stoned Alone című projekten, ami a Reszkessetek, betörők! kifordított, felnőttesebb változata lesz, és Ryan Reynolds lehet a főszereplője.  

Szerintetek jól fog állni Momoának egy családi akcióvígjáték?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.