Hirdetés

A Warner és a DC új trailerében felbukkan Black Adam, Aquaman és Batman is

|

Kaptunk néhány új jelenetet, amely felfedi az idén érkező DC szuperhősfilmek pár új karakterét is.

Hirdetés

Nem csak a Marvel, de a DC is erős évet szeretne idén letudni. Erre pedig minden lehetősége megvan, hiszen izgalmasnak ígérkezik mind a Black Adam, mind a The Flash, mind pedig az Aquaman folytatása is, míg az új Batman egyenesen lenyűgözőnek tűnik az eddig kiadott anyagok alapján. Ezeknek igyekszik tovább fokozni a hype-ot a stúdió a nemrég kiadott legújabb előzetesével.

Hirdetés

A rövid kedvcsináló eredetileg a vasárnapi Super Bowl alatt mutatkozott volna be, de a Warner/DC inkább úgy döntött, hogy egy kicsit korábban közzé teszi a videót. Az új képsorok végre mozgásban is megmutatták Jason Momoa Arthur Curryjét/Aquamanjét az új páncéljában és kaptunk néhány új jelenetet a The Flash mozifilmből is. Ami azonban a legizgalmasabb volt, az a Black Adam film részletei, hiszen nem csak testközelből figyelhettük meg Dwayne Johnson antihősét, de szintén először pillanthattuk meg Pierce Brosnant, mint Dr. Fate (Dr. Sors), valamint Aldis Hodge Hawkmanjét (Sólyom), aki ugyebár a Justice Society of America nevű hősszervezet egyik tagja.

A DC idei felhozatala sorrendben: a Batman március 3-án, a Black Adam július 28-án, a The Flash november 3-án, az Aquaman és az Elveszett királyság pedig december 15-én érkezik a mozikba. Ez utóbbi viszont még kérdéses lehet, hiszen egy napon jön így az Avatar folytatásával, és két ekkora cím nem valószínű, hogy egyszerre debütál.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.