Hirdetés

Csúszik a Dűne 2, premierdátumot kapott a Godzilla vs. Kong folytatása

|

A Warner Bros. elkezdte a zsonglőrködést a dátumokkal.

Hirdetés

Azok, akik már 2019 óta várják a Dűne filmes adaptációját, meg sem fognak lepődni a Warner Bros. minapi bejelentésén, miszerint a Dűne második része csúszni fog. Erre persze akár fogadni is lehetett volna, hiszen már az első részt is többszörösen elodázták, mielőtt tavaly ősszel megjelent volna.

Hirdetés

Szerencsére ezúttal nem évekről és hónapokról van szó, mivel az eddigi 2023. október 20-i dátum helyett 2023. november 17-én fog debütálni Denis Villeneuve folytatása. Jelen állás szerint a Dűne 2-nek az Éhezők viadala előzményfilmmel, illetve a Trollok 3-mal kell majd megküzdenie a mozipénztáraknál, ami papírforma győzelmet vetít előre a sci-fi eposznak.

A Warner emellett bejelentette, hogy a Szörnyverzum egyelőre cím nélküli következő felvonása, a Godzilla vs. Kong 2 2024. március 15-én fog megjelenni. Erről a filmről továbbra is keveset tudunk, Dan Stevens érkezése mellett egyelőre Adam Wingard rendező visszatérése a biztos pont. Ez lesz a Szörnyverzum ötödik fejezete, ami a pletykált munkacím alapján King Kong gyermekéről fog szólni.

Ti melyik filmet várjátok már a fentiek közül?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.