Hirdetés

Dan Stevens csatlakozott a Godzilla Kong ellen 2 stábjához

|

A rendezővel már egyszer dolgozott együtt.

Hirdetés

A Godzilla Kong ellen a Covid miatti zárásokat követően az egyik legsikeresebb filmnek bizonyult (világszerte 468 millió dollárt szedett össze), úgyhogy nincsen abban semmi meglepetés, hogy folytatás készül. Az első részt rendező Adam Wingard is visszatér abba a bizonyos székbe és bár konkrétumok nincsenek sem a sztorit, sem a karaktereket illetően, egy színészben már biztosak lehetünk. 

Hirdetés

Dan Stevens-t sokan a Downton Abbey című nagy sikerű sorozatból ismerhetik, de egyesek felfigyelhettek rá a Légió sorozatban, az Euróvíziós Dalfesztivál: A Fire Saga történetében, a The Guest című kult-státusznak örvendő filmben, vagy éppen a tavaly bemutatásra került Én vagyok a te embered című moziban. Ugyan A Szépség és a Szörnyetegben is szerepelt (bár eltűnt a Szörny maszkja mögött, szóval jobbára inkább csak a hangját adta a filmhez), de nemigen vállalt be nagyobb kaliberű, közönségcsalogató filmet. Egészen eddig. 

Wingarddal együtt készítette el a The Guestet is, úgyhogy annyira nem meglepő a választás és döntés egyikük részéről sem, vélhetően mindketten úgy gondolták, hogy kellően gyümölcsöző volt az együttműködés. Ami pedig egyszer működött, miért is ne ismétlődhetne meg? 

A film a Legendary égisze alatt készülhet el és azt a sort viszi tovább, amit megkezdett a 2014-ben bemutatott Godzilla, majd azok kvázi-folytatásai: a Kong: Koponya-sziget, a Godzilla II: A szörnyek királya, valamint a Godzilla Kong ellen. A filmet idén kezdik el forgatni. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.