Hirdetés

Daniel Craig sérülése miatt szünetel a Bond 25 forgatása

|

Ismét fekete fellegek lengik be a következő James Bond film munkálatait. Ezúttal a főszereplőt érte baleset, ami miatt le kellett állítani a forgatást.

Hirdetés

Döcögősen jutott el a Bond 25 a forgatás státuszába és még ezután is hallhattunk híreket belső konfliktusokról és a forgatókönyv átírásáról. Most újabb csapás érte ezt az elátkozottnak tűnő produkciót, ugyanis a címszerepet alakító Daniel Craiget baleset érte egy brit lap szerint. A színész Jamaicában forgatott, amikor futás közben elesett. Az így szerzett sérülése miatt az Egyesült Államokba utazott, hogy megröntgenezzék.

Hirdetés

Az újság meg nem nevezett forrása szerint Craig már az egyik utolsó jelenetét vette fel éppen, amikor sprintelés közben elég szerencsétlenül esett el. A színésznek láthatóan nagy fájdalmai voltak és főként a bokájára panaszkodott. Egyelőre nem tudni, hogy mennyi időre fogja ez gátolni a munkálatokat. A hírek szerint a héten a londoni Pinewood Studiosban folytatódott volna a forgatás, de ez az időpont törölve lett.

Nem ez az első alkalom, hogy Craig megsérül Bond szerepében. A Casino Royale-ban két foga bánta mikor kaszkadőr nélkül hajtott végre egy mutatványt. A Quantum csendjében elveszítette az egyik ujjának a végét és egy vállizmot is elszakított, míg a Spectre-ben térdsérülést szenvedett. Hogy okoz-e csúszást a premier dátumában ez a baleset azt nehéz lenne megmondani. Tom Cruise hasonló bokasérülése miatt két hónapig állt a Mission: Impossible - Utóhatás forgatása, de mégis tudták tartani a kitűzött bemutatót. A Bond 25-nek jelen állás szerint 2020. április 8-án kell megjelennie. Nem tűnik lehetetlen vállalásnak feltéve, hogy Craig időben talpra tud állni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.