Hirdetés

Át kell írni az új Bond-film forgatókönyvét

|

Az átfogalmazás mellett még a premierdátumot is eltolták, de lehet, hogy ezek a film javára válnak majd.

Hirdetés

Nem áll jól az új James Bond-film szénája. Egy népszerűtlenebb rész (Spectre) után nagyon érzik a készítők, hogy vissza kell találniuk a helyes útra (Skyfall), de igen gyorsan, pontosan emiatt a dupla nullás ügynök legújabb akciózást nem bízzák a véletlenre. Lehet, egy kicsit túl is erőltetik valamilyen szinten. Sokáig ment a huzavona, hogy miről is szóljon az ikonikus 25. Bond-film, mert sok minden arra mutatott, hogy egy remake-et csinálnak a legjobb 007-es moziból, az 1969-es Őfelsége titkosszolgálatában-ból, amihez még hozzátartozott az a kevésbé jó hír is, hogy a kiszemelt rendező, Danny Boyle (Transpotting, 28 nappal később) otthagyta a produkciót.

 

Hirdetés

Sokáig ment a keresés, hogy melyik direktor kerülhessen Boyle helyére, de végül az egyik legnagyszerűbb döntés hozták meg: Cary Joji Fukunaga lett az eddig alcím nélküli film rendezője, akinek filmográfiája igencsak bizakodásra ad okot (True Detective, Az, Maniac, Beasts of No Nation). Mindezekkel ellenben a The Playlist a minap arról értesült, hogy a Robert Wade és Neal Purvis által írt forgatókönyvét visszadobta a stúdió, és korunk egyik legtehetségesebb filmes íróját, Scott Z. Burns-öt (Mellékhatások, A Bourne ultimátum, Fertőzés, Az informátor) kérték fel, hogy írja át csaknem teljesen az egészet. Ez amiatt is nagyon érdekes, mert mind Wade, mind pedig Purvis eddig az összes Daniel Craig-féle Bond-mozikat maguk írták. Burns elvileg kereken négy hetet kapott, hogy saját szájíze szerint átfogalmazza a szkriptet, amihez felettébb nagyszámmal kecsegtető csekk is társult pluszban.

 

Ezeken kívül a 25. Bond-film elvileg 2020 Valentin-napján debütált volna az amerikai mozikban, viszont ezt a dátumot a stúdió mindenféle és fajta indoklás nélkül eltolta két hónappal későbbre, április 8-ra. Reméljük, ez, illetve a forgatókönyvi átírás csak a javára válik majd a filmnek, és egy olyan tisztes James Bond-mozi lesz a jussunk, mint amilyen a 2012-es Skyfall, vagy éppen a 2006-os Casino Royale volt.

Ti várjátok már az új 007-es filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.