Hirdetés

Hivatalossá vált a Bond 25 szereplőgárdája

|

Kiderült, hogy kik fognak feltűnni a következő Bond-filmben, a cím azonban továbbra sem ismert.

Hirdetés

Bár cseppet sem indult zökkenőmentesen Daniel Craig utolsó Bond-kalandjának előkészületei (hiszen  Danny Boyle távozása miatt rendezőváltáson, majd ezután forgatókönyvátíráson is átesett a projekt), mostanra azonban úgy tűnik minden a helyére került, hiszen a mai nap folyamán hivatalosan is bejelentették a film teljes szereplőgárdáját.

Hirdetés

Mint az kiderült, igaznak bizonyultak azok a pletykák, melyek szerint a Mr. Robot sztárja, Rami Malek lehet a film főgonosza, ugyanis a Bohém Rapszódiáért Oscar-díjat kapó színész valóban csatlakozott a filmhez mint a 007-es ügynök ellenlábasa. Malek mellett új szereplőként szintén a film gárdáját erősíti majd Ana De Armas (Szárnyas Fejvadász 2049, Knives Out), Lashana Lynch (Marvel Kapitány), Dali Benssalah, David Dencik és Billy Magnussen (Kémek hídja, Maniac, Aladdin).

Természetesen visszatérő karakterek is lesznek a filmben, hiszen Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Ben Whishaw (Q), Léa Seydoux (Dr. Madelaine Swann), Rory Kinnear és Jeffrey Wright is mind magukra öltik korábbi szerepüket. 

A Bond 25 2020. árpilis 9-én érkezik majd a hazai mozikba Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detectice, Maniac) rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.