Hirdetés

Danny Glover nyilatkozott az új Halálos fegyverről

|

Az idén 73. életévét betöltő színész mesélt egy s mást a várva várt folytatásról.

Hirdetés

Őszintén szólva nehéz követni, hogy mi a helyzet az új Halálos fegyverrel. Az azonos című és stílusú sorozat mellett 2017-ben még arról szóltak a hírek, hogy az eredeti stáb újra összeállt, hogy elkészítsék a Halálos fegyver 5-öt. Aztán 2018-ban erre rácáfoltak, miszerint az idős színészek és filmkészítők már nem bírják annyira a gyűrődőst, ezáltal mégsem fogják elkészíteni a folytatást. Majd idén januárban újra felröppent a hír, ami végül úgy fest, igaznak bizonyult: valóban nekifeküdtek az ötödik résznek, ami kapcsán a minap Danny Glover nyilatkozott is.

Hirdetés

A Roger Murtaugh-ot alakító színész a Varietynek számolt be arról, hogy a forgatókönyv már januárban kész volt, és ez a folytatás rengeteg mai témára fog reflektálni. Ám nem mehetett el szó nélkül amellett, hogy kifejtse; annyira nagy mértékben változik napról napra a mai világ, hogy nem lepné meg, ha néhány új jelenetet is beleírnának. Glover bővebben így nyilatkozott:

"Nem szeretném elmondani az egész történetet, amit olvastam, de láttam, hogy a forgatókönyv több olyan erős problémakört is felvet, amiket manapság élünk meg. Ezt aláírhatom, de ez mind januárban volt. A történelem pedig gyorsan változik. De igen, beszéltünk az új filmről. Annyit mondhatok el nektek, hogy ha valóban el fog készülni, akkor egyáltalán nem mindennapi élmény lesz. Főleg, ha a Halálos fegyver valami pluszt is hozzáad, hogy megértsük ezeket. Érdekes lenne így megcsinálni. Érdekes lenne látni, hogyan is tudnánk beleszőni a politikai és a gazdasági helyzetet, amiben élünk. És nem utolsósorban azokat az ellentétes helyzeteket is, amiket a rendőri brutalitás, a rendőri erőszak és hatalom gyakorolnak ránk. És az lenne benne a legérdekesebb, hogy onnan a pontból hogyan is látnánk a mostani szituációkat."

Ti mit gondoltok, tényleg el fog készülni a következő Halálos fegyver?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.