Hirdetés

Pert fontolgat a Warner Bros. a Dark Universe név miatt

|

A Universal Pictures örömmel mutatta be nemrég az épülő szörnyuniverzumának legfontosabb szereplőit, amelyet Dark Universe név alatt képzelt el. Csakhogy ezzel a címmel a Warner Bros.-nak is komoly tervei vannak...

Hirdetés

A Universal Pictures a közelmúltban leplezte le az alakuló filmes szörnyuniverzumának legfőbb alakjait, így egy fotón láthattuk a Múmiát (Sofia Boutella), Dr. Jekyll-t (Russell Crowe), a Láthatatlan embert (Johnny Depp), Frankenstein szörnyét (Javier Bardem) és az új Brendan Frasert (Tom Cruise), akik a Dark Universe név alatt tömörülnek. 

Hirdetés

És pont ezzel van a baj. A Warner Bros. ugyanis már egy ideje használja ezt a saját filmjére, a Justice League Darkként, avagy a Sötét Igazság Ligájaként is emlegetett mozira, amelyben olyan antihősökkel próbálnak meg minket levenni majd a lábunkról, mint John Constantine, Deadman, Mocsárlény, Zatanna és sokan mások (már egy animációs film is készült ezzel a címmel). A The Hollywood Reporter forrásai szerint éppen amiatt a névütközés miatt a Warner azt tervezi, hogy bepereli a Universalt, persze ahhoz, hogy ezt megtegye, alaposan meg kell indokolnia és bizonyítékokkal alátámasztania, hogy bizony ő rendelkezik a Dark Universe kifejezés fölött jogilag.

Elvégre a Universal Sötét Univerzumának első filmje, A múmia már június 8-án mozikba kerül nálunk, viszont a Warner Bros.-DC által tervezett Justice League Dark még csak a forgatókönyvírás fázisában tart Michael Gilio (Kwik Stop) által, jelenleg rendező nélkül árválkodik (Guillermo del Toro után Doug Liman is lelépett) és így a Universalnál van az előny. Kíváncsian várjuk a fejleményeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.