Hirdetés

Dátumot kapott az új Dűne, csúszik a Halálos iramban 9 és a Bond 25

|

Kicsit átrendeződött a 2020-as premiernaptár.

Hirdetés

Bár egyelőre csak kapkodjuk a fejünket az idei filmfelhozatal láttán (Bosszúállók: Végjáték, Volt egyszer egy Hollywood, Star Wars 9, John Wick 3, Shazam! - hogy csak párat említsünk),  azonban eközben már a 2020-as kínálat is alakul.

Hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy Jason Momoa és Josh Brolin is csatlakoztak a Dűne reboothoz, amely Denis Villeneuve (Érkezés, Szárnyas fejvadász 2049) rendezésében valósul meg, most pedig azt is megtudtuk, hogy a durva szereplőgárdával érkező adaptáció 2020. november 20-án fog a mozikba kerülni.

Változás történt a Halálos iramban 9. és a következő James Bond film kapcsán is. Vin Dieselék családja a Halálos iramban: Hobbs és Shaw miatt már eleve később térhetett volna csak vissza, azonban most az eredetileg tervezett jövő áprilisi bemutatóhoz képest még tovább kell várniuk a rajongóknak, várhatóan 2020. május 22-én számíthatunk rájuk (ekkor egyébként a Godzilla vs. Konggal és a SpongyaBob filmmel kell majd megküzdeniük a nézők kegyeiért).

A Sony Pictures nem volt rest és azonnal lecsapott a felszabadult helyre, így a rendezőváltást és a forgatókönyv átírását elszenvedő Bond 25 végül február helyett 2020. április 10-én mutatkozhat be Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detectice, Maniac) rendezésében, Daniel Craig főszereplésével. 

Ti a három film közül melyiket várjátok a leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.