Hirdetés

Alakul a Bond 25 szereplőgárdája

|

A Spectre egyik karakterének vissztérte mellett a főgonoszról is lehullhatott a lepel.

Hirdetés

Azok után, hogy egy kisebb rendezőválságot élt meg a 25. Bond-film (hiszen az először kinézett Danny Boyle egy hónappal ezelőtt távozott a projekt éléről) most már kijelenthetjük, hogy sínen van a film, hiszen a producerek gyorsan megtalálták Boyle helyettesét, és megegyeztek Cary Joji Fukunaga-val (True Detective, Beasts of No Nation). Nem sokkal később az operatőr kilétéről is lehullt a lepel, aki nem más, mint Linus Sandgren (Kaliforniai álom), most pedig már ott tart a projekt, hogy a sztori főgonosza is meglehet.

Hirdetés

Legalábbis a Variety értesülései szerint, akik tudni vélik, hogy Fukunaga a Bohém rapszódia és a Mr. Robot sztárját, Rami Maleket nézte ki a 007-es ügynök ellenfelének. Ezzel azonban van egy kis gond: a színész jelenleg a Mr. Robot lezáró szezonjának munkálataival van elfoglalva, amely legalább májusig, de inkább júniusig biztosan elfog tartani, így jelenleg nem tudni, hogy sikerül-e megegyezni a színésszel és összeegyeztetnie a két projekt időbeosztását.

Ezen kívül kiderült, hogy Ben Whishaw (Q) és Naomi Harris (Moneypenny) mellett biztosan visszatér Léa Seydoux is, aki Madeleine Swannt alakította a 007 - Spectre-ben, rajta kívül pedig még két másik színésznőt, egy MI6-ügynököt és egy "titokzatos nőt" is keresnek a produkcióhoz. A Bond 25 a tervek szerint 2020. február 14-én érkezik majd a mozikba a tengeren túlon, melyben Craig utoljára ölti magára az ügynök szerepét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.