Hirdetés

Dave Bautista csatlakozna a Suicide Squad 2-höz

|

James Gunn leglelkesebb támogatója jelezte, hogy szívesen csatlakozna a DC rosszfiúinak filmjéhez.

Hirdetés

A galaxis őrzői filmek rendezőjének elbocsátása nagy visszhangot keltett, aki mellett kiállt az egész stáb, viszont Dave Bautisa (a Drax karakterét játszó színész) még annak is hangot adott, hogy talán nem fogja vállalni a szereplést A galaxis őrzői harmadik részében. Azóta a legfrissebb hírek szerint James Gunn rendezi és írja majd a forgatókönyvét a másik nagy képregénymogul filmjének, az Öngyilkos osztag második részének.

Hirdetés

Ezek után nem sokkal Dave Bautisa a Twitter felületén tette fel a kérdést, miszerint:

Hol lehet jelentkezni?

Mindenképpen érdekes lenne Bautistát valamilyen szerepben látni a James Gunn-féle Öngyilkos osztag filmben, sokan például Batman egyik legnagyobb ellenségeként, Bane-ként néznék meg szívesen. És ti?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.