Hirdetés

Dave Bautisa nem biztos benne, hogy visszatér A galaxis őrzői 3-ban

|

Nem örülnénk neki, ha Drax kimaradnak A galaxis őrzői 3-ból, de egyre inkább úgy néz ki, hogy erre igen reális esély van.

Hirdetés

James Gunn kirúgását követően Dave Bautista tiltakozott leghangosabban a stúdió döntésével szemben. A galaxis őrzői filmek rendezőjét az újonnan felszínre került ízléstelen tweetjei miatt menesztette a Disney a nyár folyamán. A rajongók és a stáb egyaránt nemtetszésüket fejezték ki a döntéssel kapcsolatban, ám néhány hetes huzavonát követően a stúdió véglegesnek nyilvánította Gunn kirúgását.

Hirdetés

Noha A galaxis őrzői sztárjainak többsége látszólag beletörődött a történtekbe, a Draxet alakító Bautista képtelen elfogadni a döntést. A színész fenyegetőzött már azzal, hogy ha nem használják fel Gunn forgatókönyvét, akkor arra kéri a Disneyt, hogy írják ki a filmből, most pedig újfent arra utalt, hogy talán nem veszi ki a részét a folytatásból.

"Igen, van egy kis probléma. Keserédes téma ez. Sőt, inkább teljesen keserű, mert nem igazán vagyok elragadtatva attól, amit James Gunn-nal tettek. Mellékvágányra helyezték a filmet - bizonytalan ideig áll - és, hogy őszinte legyek, nem tudom, hogy akarok-e még a Disneynek dolgozni. Tudjátok, hogy szókimondó voltam az érzéseimmel kapcsolatban és továbbra sem félek beismerni, hogy mi zajlik le bennem."

A Marvelnek és a Disneynek most jól meg kell válogatnia a következő lépéseit. Láthatóan nem akarták elsietni a dolgot és villámgyorsan új rendezőt ültetni A galaxis őrzői 3 élére, aminek forgatása jövő januárban vehette volna kezdetét. Helyette hagynak időt arra, hogy egy kicsit leülepedjen a dolog és, hogy át tudják gondolni ki is lenne James Gunn ideális utódja. Az egészen biztos, hogy nem lesz egyszerű dolga az őt pótoló rendezőnek, hiszen nem elég, hogy filmjének fel kell érnie az első két őrzők szintjére, de még a rajongók ellenszenvével is szembe kell néznie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.