Hirdetés

David Arquette visszatér a Sikoly 5-ben

|

Mindnyájunk kedvenc seriffje, Dewey Riley arról nyilatkozott, mennyire örül, hogy újra egy Sikoly-filmben szerepelhet.

Hirdetés

A rendezők már megvannak, és nagyban dolgoznak a forgatókönyvön. Maga a franchise fő sztárja, Neve Campbell azt nyilatkozta, hogy nagy rá az esély, hogy ő is visszatér a következő filmben. Ezek mellett pedig még az első film egyik mellékszereplője is interjút adott arról, hogyan térhetne vissza már régen elhunyt karaktere.

Hirdetés

Jelenleg pedig a Sikoly-filmsorozat egyik tősgyökeres színésze, David Arquette nyilatkozta azt, hogy leszerződött a sorban következő ötödik mozira is. Elmondása szerint repes az örömtől, hogy újra Dewey Riley bőrébe bújhat.

"Annyira izgatott vagyok, hogy újra eljátszhatom majd Deweyt és hogy viszontláthatom a Sikoly-családomat - a régi és az új tagokat is. A Sikoly-mozik mindig egy hatalmas részei voltak az életemnek, és mind a rajongók, mind pedig saját magam miatt mondom; nagyon várom, hogy Wes Craven öröksége előtt tisztelegjünk."

˗ fejtette ki a színész a The Wrapnak. Ha Campbell is végre rábólint a projektre, akkor már csak Courteney Cox karaktere, vagyis Gale Weathers a kérdéses. Olyannyira, hogy még maga Matthew Lillard, az első, 1996-os Sikoly színésze is arról nyilatkozott, hogy reméli, az ő figuráját is vissza tudják hozni valamilyen úton-módon (pusztán abból kiindulva, hogy a filmek írója, Kevin Williams már a harmadik részben ezt szerette volna elérni), hiszen valljuk be - spoilerek nélkül -, az ő sorsa kissé nagyon kérdéses azért…

Szerintetek Courteney Cox is igent fog mondani, ha felkérik a szerepre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.