Hirdetés

Neve Campbell is visszatérhet a következő Sikoly-filmben

|

A Sidney Prescottot alakító színésznő egy YouTube interjú keretein belül nyilatkozott az új részt illetően.

Hirdetés

Nagyon úgy fest a helyzet, hogy a következő Sikoly-film, amiről ez idáig nehezen lehetett eldönteni, hogy reboot, remake vagy szimplán csak egy folytatás lesz, az utóbbira hajaz majd, hiszen nagy rá az esély, hogy az előző négy rész főszereplője, a Sidney Prescott bőrébe bújó Neve Campbell is benne lehet. Habár még mindez nem biztos, és csak pletykaszinten beszélnek róla, a színésznő egy YouTube interjúban (Jake Hamilton's YouTube Show) mesélte el, hogy a készülő film rendezőpárosa megkereste őt, és egy jóízűt beszélgettek a felmerülő lehetőségekről.

 

Hirdetés

Azok után, hogy az Aki bújt két rendezője, vagyis Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett került a direktori székbe, az első, 1996-os Sikoly film egyik mellékszereplője, Rose McGowan (aki Tatumot alakította) azt nyilatkozta, hogy reméli, őt is valamilyen úton-módon visszahozzák a következő részbe - valamint még a hivatalos bejelentés előtt számolt be arról David Arquette (a filmekben Dewey Riley), hogy ő is szívesen csatlakozna. Hozzájuk szegődik be a sorba maga Neve Campbell is, aki elmondása szerint hallani sem akart eleinte egy nem Wes Craven által rendezett Sikoly-filmről, ám miután Olpin és Gillett elbeszélgetett Campbellel, megváltozni látszik az egész hozzáállás.

"Odajöttek hozzám, és elkezdtünk beszélgetni. Most kissé nehéz tisztán átlátni, hogy végül mi is fog mindebből megtörténni a jelenlegi helyzet miatt, de remélhetőleg minden kis elemet a helyére tudunk majd illeszteni. (…) Hogy őszinte legyek, eleinte igencsak ódzkodó voltam, hogy egy újabb Sikoly-filmet csináljak Wes Craven nélkül, pusztán abból kiindulva, mekkora egy zseniális koponya volt, és azért is, mert ő az oka, hogy ezek a mozik úgy néznek ki, ahogy. De a rendezők megkerestek, és látszott rajtuk a megbecsülés Wes munkái iránt, és tényleg csak tiszteletüket szeretnék leróni feléjük, és ez nagyon sokat jelentett nekem. Remélhetőleg tudunk majd együtt dolgozni."

Mindebből annyi azért tisztán kivehető, hogy nem reboot vagy remake lesz az új Sikoly, hanem egy negyedik folytatás. Annyiban persze igaza lesz Campbellnek, hogy egy az egyben érezni lehet majd, hogy nem Craven ült a rendezői székben, ám eddig Olpin és Gillett páros munkái bizakodásra adhatnak okot. Ti hogy látjátok, lehet a Sikoly 5-ben potenciál?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.