Hirdetés

David Harbour szerint a rajongók miatt bukott óriásit az új Hellboy

|

A színész szerint túlságosan szeretjük a Guillermo del Toro-féle filmeket.

Hirdetés

A Stranger Things sztárja, David Harbour szerint a 2019-es Hellboy reboot/remake óriási anyagi és kritikai bukása elsősorban arra vezethető vissza, hogy a karakter rajongói túlságosan szeretik és ragaszkodnak a korábban Guillermo del Toro által rendezett feldolgozásokhoz. Az új Hellboy olyannyira rosszul teljesített a kasszáknál, hogy még az 50 millió dolláros büdzsét, amiből készült a film, sem tudta megugrani.

Hirdetés

Egy Instagram stream keretei között érintette a Hellboy-t Harbour, ahol elmondta, hogy szerinte a rajongók korábbi Hellboy-filmek iránt táplált szeretete okozta elsősorban az újragondolás vesztét. Jól kivehető Harbour csalódottsága a helyzettel kapcsolatban, ám kiemelte, hogy mindenkinek a szíve joga, hogy másképp vélekedjen vagy érezzen bizonyos dolgokkal kapcsolatban:

Szerintem a már azelőtt megbukott [a Hellboy], hogy elkezdtünk volna forgatni, mert az emberek alapból sem akarták, hogy megcsináljuk ezt a filmet. Valahogy úgy álltak az egészhez, hogy... Guillermo del Toro és Ron Perlman megalkották ezt az ikonikus dolgot, amiről mi azt gondoltuk, hogy esetleg újíthatunk rajta, ám az internet hangosabbik fele a kezdettől fogva úgy állt ehhez, hogy "Nem akarjuk, hogy egyáltalán hozzányúljatok." Majd végül csináltunk egy filmet, ami szerintünk szórakoztató is lett, de az emberek egyszerűen nagyon ellene voltak - és erre minden joguk meg is van, én viszont sok mindent tanultam ebből az egészből.

Való igaz, hogy a rajongók erőteljesen tudnak ragaszkodni az általuk szeretett, klasszikusként számon tartott alkotásokhoz, ám ez mit sem változtat a tényen, miszerint a 2019-es Hellboy egyszerűen egy fantáziátlan, humortalan és érdektelen újragondolás lett. Harbour karrierjén azonban úgy tűnik, nem rombolt sokat a Pokolfajzatos fiaskó, hiszen legközelebb a Fekete Özvegyben láthatjuk, mint Alexei Shoshtakov, avagy kódnevén Red Guardian.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.