Hirdetés

Megérkezett a Fekete Özvegy végső előzetese

|

Látványos jelenetekben gazdag kedvcsinálóval hangolódhatunk a hamarosan érkező kalandra.

Hirdetés

Azok után, hogy az idei tavasz egyik legjobban várt filmje, a Nincs idő meghalni a koronavírus miatt fél évvel később kerül csak mozikba, sokan aggódni kezdtek, hogy további blockbusterek kerülhetnek erre a sorsra. A Disney azonban megnyugtatott mindenkit, hogy náluk szó sincs ilyesmiről, és tartják az ütemtervüket, így a Fekete Özvegy a már korábban bejelentett időpontban fog debütálni a mozikban. Ezt megerősítvén pedig a mai napon a stúdió közzétette a film végső előzetesét, mely nem szenved hiányt  a látványos és akciódús jelenetekben.

Hirdetés

A történet a Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború közötti időszakban játszódik majd, amikor is Natasha Romanoffnak szembe kell néznie múltbéli szellemeivel. A film 2020. április 30-án érkezik a hazai mozikba Cate Shortland rendezésében, főszerepekben pedig feltűnik még David Harbour (Stranger Things), Florence Pugh (Fehér éjszakák), Rachel Weisz (A kedvenc) és O-T Fagbenle (A szolgálólány meséje).

Várjátok már a filmet? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.