Hirdetés

A DC nagy terveit harangozhatják be az Igazság ligája stáblistás jelenetei

|

Aki kivárta az Igazság ligája stáblistás jeleneteit, az már betekintést nyerhetett a DC jövőbeli terveibe.

Hirdetés

Az Igazság ligája már egész biztosan nem fog rekordokat döntögetni a mozipénztáraknál, de a DC filmes univerzuma megállíthatatlanul fog robogni tovább előre, talán nekik is 20 filmnyi tervük van, mint a Marvelnek. Egy belsős informátor szerint mind a két stáblistás jelenet egy-egy jövőbeli filmet vezet fel és aki még nem látta az Igazság ligáját, annak javaslom, hogy itt hagyja abba az olvasást, mert spoileresen folytatom. 

Hirdetés

Az első elég egyértelműen Flash saját filmjét vezeti fel, hisz látjuk őt és Supermant egymással versenyezni, a második már kicsit rejtélyesebb, hisz a frissen szökött Lex Luthor üdvözli jachtján a Joe Manganiello által alakított Deathstroke-ot. Egy belsős informátor szerint ez egy Legion of Doom megalakulását vetíti előre: 

Jön a Legion of Doom. Nem önálló filmként, de haladunk a csapat megalakulása felé. Csak nézzétek meg Joe Manganiellót. Elég aktív volt mostanában. Valami nagyon királlyal készülnek a 2018-as San Diegó-i Comic-Conra. Továbbra is ellátnak majd minket információval és építik a csapatot. Az Aquaman reklámozásának kezdetéig kicsit csend lesz a DC körül, de annyit mondhatok, hogy annak a filmek a végén is láthatunk majd egy Legion of Doom tagot. 

Szerintetek kik legyenek benne a Legion of Doomban, ragaszkodjanak a képregényekhez, vagy jöhet a tágabb értelmezés? (A CW-s sorozatban Damien DarhkReverse Flash és Malcolm Marlyn triója kapta meg ezt a titulust.) 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.