Hirdetés

Nyereség nélkül zárhat az Igazság Ligája

|

Az Igazság Ligája a 100 milliót sem érte el első hétvégéjén.

Hirdetés

Igazán rögös úton ugyan, de a DC is elérkezett a nagy csapatépítéshez,  Az Igazság ligája tartalmáról már értekeztünk előző héten és mivel véget ért az első hétvégéje, mutatjuk a számokat, ami bár nem minden, sokat elárul a filmről és főleg annak jövőjéről.

Hirdetés
 

96 millió dollár. Ennyit sikerült Amerikában kaszálnia az első 3 nap alatt és hiába tűnik ez igen masszív számnak, sajnos kevés lett. Hagyjuk is a Marvellel való összehasonlítást, mert éppenséggel labdába sem rúg a mezőnyben, de még a saját univerzumán belül is alul marad szinte mindenkivel szemben. A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala 166 milliója elérhetetlennek tűnt már a premier előtt is, de tekintve, hogy azt mekkora várakozása előzte meg, szerintem megbocsáthatjuk. Ott van a sokat püfölt Suicide Squad 133 és az annál jóval többet dicsért Az acélember 116 milliós eredménye, ahova nagyjából a filmet várták, de hogy a nyár nagy nyertesétőlWonder Womantől (106 millió) is kikapott, az azért kicsit fájhatott a készítőknek. 

185 millió dollár, ennyit tettünk hozzá többek között mi is a hétvége számaihoz, ami bár kicsit javít az összképen, rossz jövőt jósol a filmnek hosszútávon. A nagyokosok körülbelül 800 millió dollárra becsülik a végét nemzetközileg, ami egyet jelent azzal, hogy nullázza magát az Igazság Ligája, mert a 300 milliós költségre jön további 100-150 marketingre, ezzel pedig olyannyira drága lett, hogy egy igazi eget rengető, masszív siker menthetné meg. Az amerikai bevételeket 230-240 körülire várják, amivel még a százas listára sem kerül fel. Lehet azzal vigasztalódni, hogy nem is lett annyira rossz, sőt örülni kell, hogy a rengeteg akadály után mégis elkészült, azonban ha később sem emberei meg magát bevételügyileg, akkor ez a Warnernél aligha fog bárkit is meghatni, vélhetően sokan fognak távozni és drasztikus változásokra számíthatunk. De ne kiabáljuk el, várjuk ki a végét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.