Hirdetés

A Deadpool 2 hangulatban hajazni fog a Csúcsformában filmekre

|

Legalábbis a karakter megalkotójának nyilatkozata szerint.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a jövő nyáron érkező Deadpool 2 forgatása, melyről azért szépen csordogálnak az információk és promóanyagok. A Comic-Conon például a Kábelt megformáló Josh Brolin nyilatkozott a filmről, míg a minap megkaptuk az első hivatalos fotót a másik új karakterről, Dominóról.

Hirdetés

Ezúttal pedig Deadpool megalkotója, Rob Liefeld beszélt a készülő folytatásról, aki elmondta, hogy a Deadpool és Kábel közötti kémiát és hangulatot leginkább a Csúcsformában filmekből ismert Jackie Chan/Chris Tucker pároshoz tudná hasonlítani.

Az energia, ami Brolin és Reynolds között van, egyszerűen lehengerlő. Mikor megláttam őket együtt, rögtön átfutott az agyamon hogy ez bizony a Csúcsformában képregényfilm megfelelője lesz. Azt pedig még meg kell jegyeznem, hogy egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy a rajongók fel vannak készülve arra, amit látni fognak. Szerintem zseniális lesz.

A Deadpool 2. része 2018. június 1-én érkezik a mozikba, melyben Reynolds és Brolin mellett feltűnik még T.J. Miller, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand (Negaszonikus Tini Torpedó), Karan Soni (Dopinder), Jack Kesy, valamint Zazie Beetz (Dominó). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.