Hirdetés

Deadpool 2 - ki nem találod, melyik híres színész szerepelt a filmben

|

Nem akárki tette tiszteletét egy cameo erejéig a Deadpool 2-ben. Vigyázat, spoilerek!

Hirdetés

Tegnap óta végre hivatalosan is útjára indult a Deadpool 2. kalandja, mely nem hazudtolta meg önmagát, és ugyanolyan elborult szórakozást hozott, mint tette azt anno az első rész. Akik már látták a filmet, azok tudják, hogy rengeteg easter egg és vendégszereplő (Brad Pitt, mint a Láthatatlan Ember) került a filmbe, viszont van valaki, akit valószínűleg senki sem vett észre.

Hirdetés

Abban a jelenetben, amikor az időben visszautazó Kábel két férfiba botlik a pusztában, az egyik közülük Alan Tudyk (Firefly, Zsivány Egyes) volt, de ezt már régebről lehetett tudni. Viszont a fenéktörlés helyes módját ecsetelő tagot nem más alakította, mint Matt Damon.

Persze nem meglepő, hogy mindenki elsiklott felette, hiszent Damont alaposan átsminkelték, parókát és kalapot húztak rá, valamint még egy látványos sörhasat is kölcsönöztek neki, majd a stáblistán "Dickie Greenleaf" név alatt tüntették fel, mely szintén utalás A tehetséges Mr. Ripley című filmre, melyben így hívták Jude Law figuráját, akinek személyazonosságát Damon végül felvette.

És ez még nem minden! Mint kiderült, kis híján Chris Evans is feltűnt a filmben. Ezt maguk a forgatókönyvírók, Paul Wernick és Rhett Reese árulták el nemrég egy interjúban, melyből kiderült, hogy az első tervek szerint Evans is feltűnt volna az állásinterjúk során, mint Johnny Storm (azaz a Fáklya), de végül elvetették az ötletet.

Hogy miért is döntöttek így, az nem derült ki, mindenesetre sajnáljuk, hogy ez a cameo nem jött létre. Pedig lett volna értelme, hiszen ez egy remek alkalom lett volna a színésznek, hogy Reynoldshoz hasonlóan ő is önironikusan emlékezzen meg egy régi szerepéről. Emellett pedig nyugodtan mondhatjuk, hogy hasonló cipőben jár a két sztár, hiszen az áttörést jelentő képregényes szerepet (Amerika Kapitány) Evansnél is megelőzte egy finoman szólva kevésbé jó választás (rátok nézek, Fantasztikus Négyes-filmek).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.