Hirdetés

Valaki már biztosan nem lesz Kábel a Deadpool 2-ben

|

Talán az ifjabb Han Solóért és az új Pókemberért folytatott casting-harc volt utoljára annyira izgalmakkal teli, mint amit most a Kábel szerepéért való jelentkezésnél láthatunk. A Deadpool 2 legjobban várt karakterére nevesebbnél nevesebb színészek pályáznak, de végleges befutó egyelőre nincs még. És már egyel kevesebb is van.

Hirdetés

Egy azonban bizonyos: bár Brad Pitt nagyon szerette volna megvalósítani a jövőből érkezett mutánst, egyéb munkálatai miatt kénytelen volt kiszállni a versenyből. Sopánkodni nem szabad, hiszen még mindig olyan nevek állnak libasorban a szerepért, mint Michael Shannon, David Harbour, illetve legújabban Russell Crowe neve is felmerült.

Hirdetés

David Leitch, a második rész rendezője, aki Brad Pitt kiszorulását is megerősítette, kiemelte, hogy a következő Deadpoolt még akciódúsabbra tervezi megcsinálni az elődjénél. Nem mintha akcióhiányban szenvedtünk volna, de Leitch rendezői múltja (John Wick) alapján nem meglepő, hogy szintet akar ugrani ezen a területen. Ugyanakkor hozzátette azt is, hogy mindez a Deadpool univerzum kibővítését szolgálja majd.

"Több akció lesz ebben a filmben. Remélem, hogy szélesíteni tudunk a határokon, és érdekessé tudjuk tenni a folytatást. Az első film teljesen tiszteletlen hangulata egyszerűen teljesen megvett engem. Szeretném ezt megismételni, és ezzel együtt remélhetőleg kitágítani az univerzumot."

Az sem titok, hogy a Deadpool 2-ben bemutatkozik az X-Force is két kulcsfigurával, a már emlegetett Kábellel, illetve Dominóval (Zazie Beetz), akinek az az istenadta tehetsége, hogy magát a szerencsét tudja befolyásolni. Tehát legközelebb, ha lottózni mentek, próbáljátok meg őt befűzni! De visszakanyarodva a lényegre: a Foxnál tisztában vannak a Deadpool-univerzum potenciáljával, úgyhogy nem meglepetés, hogy a Deadpool 2 után egy X-Force kalanddal, illetve a Deadpool 3 filmmel terveznek, mint direkt, de különálló folytatásokként.

Persze ehhez az is kell, hogy ne hasaljon el a Deadpool 2 a pénztáraknál, aminek a kulcsa Kábel castingjában is rejleni fog. A felsorolt és még versenyben lévő nevek közül Ti kit képzelnétek el Kábelként? Vagy netán egy titkos befutót is elképzelhetőnek tartotok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.