Hirdetés

Pókember nagybácsija szerepel a Deadpool kisfilmben?

|

Nemrég egy érdekes rajongói teória bukkant fel a világhálón azzal kapcsolatban, hogy Pókember és Deadpool univerzuma között van kapcsolat, amit a spekulációk szerint a legutóbbi Deadpool rövidiflm is bizonyíthat. Megkérdezték erről magát a rendezőt is.

Hirdetés

Bizonyára emlékeztek még arra a kisfilmre, amelyet a Logan előtt vetítettek le és természetesen felkerült később a netre is: ebben Wade Wilson a szuperhőskliséket figurázza ki, méghozzá nem is akárhogy. Az utcán sétálgatva felfigyel rá, hogy egy öregembert épp kirabolnak egy sikátorban, ezért a telefonfülkéhez rohan, hogy megpróbálja gyorsan belegyömöszölni magát a piros latexbe, azonban addig szerencsétlenkedik az öltözködéssel, amíg elkésett és a férfi meghalt. Ő pedig a testének dőlve elmélkedik rajta, hogy mit tehetett volna másképp. Nézzétek meg, ha még nem láttátok, sokkal humorosabb, mint ahogyan a leírásból kitűnik. 

Hirdetés

A kisfilm pedig láncreakciót indított el egyes rajongók között, akik minden olyan spekulációba két marokkal kapaszkodnak, ami kicsit is utalhat arra, hogy Pókember és Deadpool felbukkanhatnak együtt a vásznon. Sokan azt kezdték el feltételezni, hogy a videóban látható sikátor valójában az, ahol Pókember nagybácsiját lelőtték és a szerencsétlenül járt öregúr igazából nem más, mint Ben bácsi, csak épp nincs kimondva.

Ráadásul csak olaj volt a tűzre a Deadpool 2 rendezőjének szavai is, ugyanis David Leitchet megkereste azzal a Huffington Post, hogyha hivatalosan nem is lehet összehozni a crossovert (elvégre más stúdiók birtokolják a karakterek jogait), lehetséges, hogy az említett rövidfilmmel mégiscsak megoldották az összeboronálást? Leitch a következőket mondta: 

Ez egy nagyon érdekes kérdés. Úgy gondolom, hogy az embereknek érdemes tovább gondolkodnia rajta, hogy ki volt az az öregember. 

Különös, hogy a rendező nem cáfolta a dolgot, sőt semmi elutasítót nem nyilatkozott, pedig az ilyesfajta kérdésekre azonnal nemleges választ szokott érkezni. Talán lehet ehhez valami köze annak, hogy az első rés készítője, Tim Miller és producere, Simon Kinberg tavaly azt mondták, hogy szeretnének összehozni egy filmes Deadpool-Pókember crossovert? Várjuk a fejleményeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.