Hirdetés

Ezért hagyhatta ott Tim Miller a Deadpool 2-t

|

Tegnap már beszámoltunk a Deadpool 2 körüli rendező problémáról, mára elvileg ennek konkrét okait és előzményeit olvashatjátok el.

Hirdetés

Tegnap robbant a hír, miszerint az első Deadpool filmet is jegyző Tim Miller otthagyta a folytatást kreatív nézeteltérésekre hivatkozva, amik közte és Ryan Reynolds főszereplő/producer közt támadtak. Természetesen azonnal rengeteg kérdés merült fel, de az egyik legalapvetőbb ezek közül mégis az, hogy mi is történt pontosan Miller és Reynolds között? Mindketten óriási szerepet játszottak abban, hogy a franchise egyáltalán létrejöhetett - többek között azért a tesztjelenetért is ez a páros felelt, melynek hatására a FOX végre zöld utat adott a nagyszájú antihős önálló filmes kalandjának.  Lássuk tehát a folytatásban a szomorú elválás potenciális okait. 

Hirdetés

A The Wrap tudósítása szerint Ryan Reynolds szerződését újratárgyalták nemsokkal a kasszasikerré lett első rész debütálását követően, és egy izmos fizetésemelés mellett sokkal több beleszólást engedélyeztek neki a kreatív döntésekbe, legyen az egy casting vagy bármi más. Míg egykor "csak" a főszereplő és az egyik producer volt, most már jóval nagyobb hangsúlyt fektetnek véleményére, mindezt persze okkal. 

Amellett, hogy Miller és Reynolds Deadpool 2-vel kapcsolatos elképzelései különböztek néhány dologban (a rendező egy stilizáltabb folytatást szeretett volna, Ryan pedig az első filmre jellemző vígjátéki vénát és az öniróniát akarta megtartani), egy komoly ellentét támadt közöttük Kábel castingját illetően is - ez volt az utolsó csepp a pohárban. Tim Miller azt a Kyle Chandler-t ("Tiszta szívvel foci", "Bloodline") szerette volna látni a szerepben, akit már hosszú ideje pletykálnak egy lehetséges jelöltként (ezek szerint nagyon is jogosan), Ryan viszont egy idősebb színészhez ragaszkodott. Chandler tudniillik sokkal fiatalabb, mint a képregényekből jól ismert Kábel, talán pont ezért volt elégedetlen a színész Miller jelöltjével. A stúdió végül sztárja oldalára állt, ezért a dolgok békés intézése érdekében kiszállt a rendező a projektből. 

Az új rendezőt máris elkezdték keresni, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor már jövő év elején elkezdődik a 2018 elejére tervezett Deadpool 2 forgatása. Rhett Reese és Paul Wernick íróknak hála ezúttal is jó kezekben van a mozi forgatókönyve, amiről egyelőre nem sokat tudunk egy-két apró részletesen és két újdonsült mutáns megjelenésén kívül. Az egyik ezek közül a már említett Kábel, valamint beköszön barátnője, Domino is, akihez szintén nagy erőkkel keresik a megfelelő színésznőt. Jelenleg olyan nevek vannak szóban, mint például Kelly Rohrbach, Eve Hewson, Ruby Rose, Mackenzie Davis, Lizzy Caplan, Mary Elizabeth Winstead, Sienna Miller, Sofia Boutella, Stephanie Sigman és Sylvia Hoeks. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.