Hirdetés

Újabb jelölt Kábel szerepére

|

A huzavona a Deadpool 2 kulcskaraktere körül tovább folytatódik.

Hirdetés

A minap ugyan kijött egy kis kedvcsináló a Deadpool 2-höz, de ez csak amolyan ízelítő volt a Logan vetítése előtt az USA-ban, magát a filmet még nem kezdték el forgatni, és a forgatókönyvön is folyamatosan kotlanak Reynoldsék. Most a már az első rész óta tartó kalapolás folytatódik, hogy ki alakítsa Kábelt, akinek a nagypofájú zsoldos az idegeire mehet.

Hirdetés

Már lassan Hollywood teljes férfipopulációjának a neve szóba került az 50 felettiek körében, ami érthető, hiszen a képregényekben az X-Force vezetője, amely filmet a Fox már szintén régóta tervezi, így értelemszerűen olyan színészre lenne szükségük, aki több filmre írna alá. A The Wrap értesülései szerint Ryan Reynoldsék azt a  David Harbour-t nézték ki, aki a tavalyi év kultsorozatában, a Stranger Thingsben Jim Hopper sheriffet alakította.

Harbour már csak azért is érdekes választásnak tűnik, mivel Kábel egy lényegesen magasabb és testesebb figura, mint Deadpool, tehát a szerepre rá kellene gyúrni, ami pár hónapot biztosan igénybe venne, amellett az sem mellékes, hogy hogyan működik a színész és Reynolds között az összhang. A szerep még nincs meg, de annyi bizonyos, hogy készült tesztfelvétel Harbourról és most Reynoldsék a legfőbb kiszemeltek között tartják számon. Korábban maga Zod tábornok, azaz Michael Shannon is az esélyesek között volt, de ő egyeztetési problémák miatt esett ki a pixisből.

A Deadpool és a Logan sikere után (utóbbi az első hétvégéjén 85 milliót keresett) nagyon úgy fest, hogy a Fox ráfekszik a korhatáros képregény adaptációkra, hiszen már az X-Force forgatókönyvével meg is bízták a nem éppen délutáni matinékról elhíresült Joe Carnahant (Narkó, Füstölgő ászok). A Deadpool 2 rendezésre pedig az első részt jegyző Tim Miller után a John Wick rendezője, David Leitch ugrott be , akinek bele kell húznia, mivel a kitűzött premier 1 év múlva, 2018 március másodikán esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.