Hirdetés

Deadpool cameója tényleg felmerült a Doctor Strange 2-nél

|

Michael Waldron erősítette meg a pletykát.

Hirdetés

A Doctor Strange az Őrület Multiverzumában egy cameo-fesztivál is lehetett volna, ám végül bölcsen úgy döntöttek Sam Raimiék, hogy meg kell húzni egy határt, nehogy a címszereplő karakter másodhegedűssé váljon a saját filmjében. Az már napokkal korábban kiderült, hogy melyik volt a légből kapott híresztelések királya, mely nem volt több holmi Reddit ötletelésnél, most viszont Michael Waldron író megerősítette, hogy egy bizonyos nagyszájú mutánst is komolyan fontolóra vettek.

Hirdetés

Természetesen Deadpool volt az:

"Igen, beszéltünk róla. Szerintem mindenről beszéltünk ebben a filmben. Igazából őrültség is lett volna nem bedobni (Deadpoolt), de végül nem éreztük (hogy ez lenne helyes). Egyszerűen nem éreztük, hogy ennek itt lenne a helye. De egyébként igen, természetesen beszéltünk róla."

Valószínűleg Ryan Reynoldsot nem kellett volna nagyon győzködni a cameós szerepvállalással kapcsolatban, ám Waldronék jól érezték, hogy ez egy túlzsúfolt és súlytalan filmet eredményezhetett volna. Jelen állás szerint Deadpool továbbra is a Deadpool 3-mal fog bemutatkozni a Marvel Filmes Univerzumban, amit Shawn Levy fog rendezni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.