Hirdetés

A Death Note rendezője dirigálhatja a Godzilla vs. Kongot

|

Úgy tűnik, hogy Godzilla és King Kong nagy összecsapását Adam Wingard veszi a kezébe.

Hirdetés

Horrorokra specializálódott indie direktort kaphat a Godzilla vs. Kong. Adam Wingard, aki már hagyott maga mögött pár kisebb filmet, most egy jóval nagyobb szabású projekt elé lett állítva. A Godzilla vs. Kong egy nagyon díszes alkotói stábot tud már magáénak, és lehet, hogy végre véglegesedhet a rendező kiléte is.

Hirdetés

Idén már láthattuk a nagy összecsapás egyik előszobáját, a Kong: Koponya-szigetet, melynek végén felvezették az új, önálló Godzilla filmet is, amit 2019-ben láthatunk majd a mozikban. Ezt követi a két állatka összeeresztése, a nagy versus film, mely 2020-ban lesz bemutatva. Már régóta találgatják egyes portálok, hogy vajon kit akar a Legendary  és a Warner Bros. betenni a rendező pozíciójába. A Kong direktora, Jordan Vogt-Roberts is szóba került már ennek kapcsán, ám ő erősen utalgatott rá, hogy nem szeretné elvállalni. Volt szó a Godzilla film rendezőjéről,  Michael Dougherty-ről is, de erről sem érkeztek megerősítő információk.

Adam Wingard a sötétebb műfajokban érzi otthon magát. Filmográfiájának darabjai a V/H/S, V/H/S 2, a The Guest és a You're Next is, valamennyien horrorfilmek. Most éppen a Netflix számára munkálkodik a Blair Witch rebooton és a Death Note-on, ami lassan, de biztosan érkezik a mozikba.  Azért egy tisztán horrorrendezőtől érdekes lenne látni egy gigászi szörnyösszecsapást, nem gondoljátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.