Hirdetés

Továbbra is készül a Deathstroke film?

|

Joe Manganiello legújabb filmje, a Rampage: Tombolás premierjén válaszolt arra a kérdésre, hogy életben van-e még az önálló Deathstroke mozi.

Hirdetés

Miután Az Igazság Ligájának stáblistás jelenetében felbukkant, a rajongók tűkön ülve várták, hogy többet is hallhassanak arról, mikor láthatják viszont Deathstroke-ot Joe Manganiello megformálásában. Korábban azt pletykálták, hogy a karakter saját filmet kaphat, amelyet Gareth Evans (A rajtaütés) hozhatna tető alá, azóta viszont nagy a csend a projekt körül és amilyen ütemben változnak a dolgok a DC-nél, nem is lehetünk benne biztosak, hogy lesz belőle valami. 

Hirdetés

A színész azonban most megcsillogtatott némi reménysugarat a rajongók számára. Manganiellót új filmje, a Rampage: Tombolás bemutatóján kérdezték arról, hogy mi a helyzet a Deathstroke filmmel, mire ő mosolyogva annyit felelt: "vannak alakulóban lévő dolgok, csak ennyit mondhatok". 

Persze egy elejtett félmondatból még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni és az is lehet, hogy a színész nem kifejezetten az önálló Deathstroke projektre gondolt "dolgok" címszó alatt, hanem arra, amit Az Igazság Ligája stáblistás jelenete is felvezetett. Ti minek örülnétek jobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.