Hirdetés

Deepfake videó mutatja be, hogy milyen lenne Tom Hardy Farkasként

|

Hugh Jackman személyes favoritja a látottak alapján igen meggyőzően alakítaná a karaktert.

Hirdetés

Bár a Vikingek sztárja, Georgia Hirst okkal-joggal tart a deepfake-technológiától, tagadhatatlan, hogy a megannyi veszélyt és kockázatot rejtő eljárás jóra is használható. Mint az ismeretes, az ötvenhármat taposó Hugh Jackman végleg visszavonult az X-Men Farkasának eljátszásától, de még nem tudni, hogy ki is lesz az utódja. A jól értesültek Taron Egerton, Antony Starr, Karl Urban, Pablo Schreiber, és Daniel Radcliffe nevét pletykálják. Sőt, a Russo-fivérek még Chris Evans-t is el tudnák képzelni adamantium-karmú mutánsként, azonban a hivatalos megerősítésre még várni kell.

Hirdetés

Megjegyzendő, hogy színész még 2015-ben Tom Hardy-t említette, mikor azt firtatták, hogy ki jöhet utána:

"Sokszor felteszik nekem a kérdést, és én mindig azt mondom: "Nem akarom túlságosan megkönnyíteni a stúdió dolgát a lecserélésemet illetően. Még mindig van még egy filmem. Biztos vagyok benne, hogy már beszélnek róla, hogy valamelyik színésznek odakint már azt mondták, hogy 'Pssszt... tartsd titokban, de téged akarunk legközelebb'. Biztos, hogy fiatalabb nálam, szerintem Tom Hardy nagyszerű lenne."

Erősen kérdéses persze, hogy a Disney illetékesei egy negyvennégy éves férfire akarják-e osztani sokak kedvencének megformálását - gyaníthatóan nem, hiszen Jackman is csupán a harminckettedik esztendejét taposta, mikor igent mondott. Ettől függetlenül a Hardy-t a középpontba állító trükkfelvétel igencsak szórakoztató, egyben felettébb ügyes munka: érdemes megnézni.

Szerintetek ki legyen az új Farkas?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.