Hirdetés

Déja vu: új premiert kapott Az új mutánsok

|

Ez már remélhetőleg tényleg a végleges dátum...

Hirdetés

Erről a filmről komolyan esettanulmányt lehetne írni. Az eredetileg 2018-as bemutatásra készült film számtalan csúsztatást követően legutóbb a koronavírus okozta helyzet miatt maradt le végül ismét a premierről. Az utóbbi két hónapban abban sem voltunk biztosak, hogy egyáltalán még moziba küldik-e a filmet, ám most végül a Disney megerősítette, hogy Az új mutánsok továbbra is a nagyvásznon fog először debütálni.

Hirdetés

Az új, végleges (ugye?) premierdátum odahaza az Egyesült Államokban augusztus 28, míg mi idehaza szokásosan egy nappal korábban, augusztus 27-én kapjuk kézhez a filmet. Nemrég kaptunk hozzá néhány új, egészen bizalomgerjesztő fotót, ráadásul az is megerősítették, hogy az emlegetett újraforgatásokra végül nem került sor és a rendező Josh Boone (Csillagainkban a hiba) eredeti víziója valósulhatott meg.

A pszichológiai horror köntösébe bújtatott X-Men mozi főbb szerepeiben Maisie Williams (Game of Thrones), Anya-Taylor Joy (Széttörve, A boszorkány) és Charlie Heaton (Stranger Things) a jelenleginél nagyjából három évvel fiatalabb énjei tűnnek majd fel. Ennyi huzavona után mi már komolyan várjuk a filmet, ráadásul az előzetesek, valamint a legutóbbi képes kedvcsinálók is egy hangulatos mozit ígérnek. Reméljük, így is lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.