Hirdetés

Vadonatúj képeket kapott a régóta halogatott Az új mutánsok

|

Reméljük, hogy hamarosan a premier új időpontjára is fény derül.

Hirdetés

Már számon tartani is nehéz, hogy pontosan hányszor is tolták el a Josh Boone rendezésében készült X-Men "horrort", vagyis Az új mutánsokat. Mikor már úgy tűnt, hogy a film végre tényleg mozikba kerülhet, jött az élet minden területét alapjaiban megrengető koronavírus-járvány, így a legutóbb április 2-ra belőtt premier végül ment a levesbe. A Disney pedig azóta sem jelölt ki friss bemutatót a hányattatott sorsú mozinak, melyből a Cinefex magazin közölt nemrég egy csokornyi vadonatúj fényképet. 

Hirdetés

A friss képeken elsősorban a film titokzatos szörnyeit, mint a félelmetes démonmedvét vagy a Smiley Mennek keresztelt Slender Manre hajazó rémséget vehetjük közelebbről szemügyre. Remélem mondanom sem kell, hogy akik érzékenyek akárcsak a legapróbb spoilerekre, vagy csak nem szeretnék fájdítani a szívüket néhány nagyon király snittel, azok jobban teszik, ha messziről elkerülik az alábbi galériát.

Nem sokkal a fotók felbukkanása után nagy meglepetésünkre az Amazon Prime-on hirtelen előrendelhetővé vált Az új mutánsok 25,99 dolláros árcédulával, hogy aztán nem sokkal később el is tűnjön onnan. Elképzelhető tehát, hogy mindössze egy apró hibáról van szó, viszont nem kizárt, hogy a Disney végül végül mégis elengedi a mozis bemutatót, így a Universal után ők lennének a második olyan stúdió Hollywoodban, akik valamilyen prémium vod szolgáltató segítségével adnák közre egy viszonylag nagy költségvetéssel készült filmjüket. Hogy előbbi praktika micsoda balhét hívott életre, arról itt írtunk bővebben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.