Hirdetés

Denis Villeneuve befejezte a Dűne 2 szkriptjét

|

Minden szépen halad előre a folytatást illetően.

Hirdetés

Miközben a Dűne 2 megtalálta Irulan hercegnőjét Florence Pugh személyében, valamint Austin Butlert is potenciális újoncként rebesgetik a folytatásra (Feyd-Rauthának, Harkonnen báró unokaöccsének szerepére), Denis Villeneuve tovább folytatta a munkát a forgatókönyvön, ami most állítása szerint el is készült - bár későbbi módosításokra számítani lehet még.

Hirdetés

A következőket mondta Villeneuve: 

"A forgatókönyv többnyire elkészült, de ez mindig egy folyamatban lévő munka. Ez a végső vágásig így is marad, de azt mondom, hogy a történet alapja az adott. Egy forgatókönyvet tartok most a kezemben. Jelenleg pedig már készülünk a forgatásra."

A Warner nem teketóriázott sokat a Dűne 2 bejelentésével, amiről már akkor kiderült, hogy 2023. október 20-án fog debütálni a mozikban. Villeneuve-ék visszatérését Magyarországra a nyárra datálták volna, ám a jelenlegi ukrán konfliktus miatt már felreppentek olyan pletykák, miszerint biztonságosabb helyszín után kutathatnak a forgatás szervezői.

Akárhogy is lesz, a Dűne 2 a tervek szerint halad, és remélhetőleg nem üt be a jövő őszi premierig újabb világesemény, ami újfent premiercsúszásokat eredményezne.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.