Hirdetés

Denis Villeneuve nyilatkozott az új Bond-filmről

|

A Szárnyas fejvadász 2049 rendezője beszélt az új Bond-film lehetséges rendezéséről.

Hirdetés

Miután hosszú huzavona után augusztusban hivatalossá vált, hogy Daniel Craig még egyszer magára ölti a 007-es ügynök szerepétrögtön elkezdtek ömleni a pletykák, és felmerült néhány izgalmas név a rendezői poszttal kapcsolatban. Közülük talán Denis Villeneuve neve ad okot a legnagyobb örömre. A francia-kanadai rendező az elmúlt pár évben robbant be Hollywoodba, köszönhetően az olyan nagyszerű alkotásainak, mint a Fogságban, a Sicario, az Érkezés vagy a múlt hónapban bemutatott Szárnyas fejvadász 2049.

Hirdetés

Villeneuve korábban már nyilatkozott a pletykák kapcsán, hogy szívesen benne lenne egy Bond-film elkészítésében, most azonban a The Playlisttel készített interjújából kiderült, hogy valójában már tárgyalt a producerekkel:

Szerintem Daniel Craig nagyszerű színész, és voltak is megbeszélések a filmmel kapcsolatban, de jelenleg nagyon elfoglalt vagyok a Dűne miatt. Azt azonban el kell mondanom, hogy igazi megtiszteltetés lenne egy nap vele dolgozni, és megrendezni egy Bond-filmet. Egy álmom válna valóra. Azt hiszem, hogy ez leginkább csak időzítés kérdése.

A Bond 25. 2019. novemberében érkezhet a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.